--2-- grile-si-anemostate IASI


   
 
Home Contact Abonare Mobil

 arata telefon , arata mobil
 arata email
            CAUTA

 
vineri, 03 Mai 2024 | 13:44
 
 


Produse

ECHIPAMENTE VENTILATIE SI CLIMATIZARE(VENTILO-CONVECTORI,VENTILATOARE)
intretinere aer conditionat
materiale montaj
piese de eschimb
refrigerare
scule
accesorii aer conditionat
grile si anemostate
SIETEME AER CONDITIONAT

reclama

  grile si anemostate

Comercializam grile si anemostate la orice dimesiune si culaore, in 7 zile lucratoare.


catalog tehnic grile si anemostate

Fisier : 878_Catalog Tehnic A&C VENTO.pdf1.pdf


IMAGINI
difuzor cu jet tourbinar


preluat din domeniul sistemelor de ventilatie pentru a putea fi folosit in aplicatiile industriale. Asigura evacuarea torbinara, recomandata in cazul incaperilor cu inaltime sub plafon de aproximativ 2,6 pana la 4m. Asigura un grad ridicat de inductie a aerului si o modificare rapida a temperaturii aerului la un nivel scazut de zgomot.
Anemostat cu difuzare circulara


Difuzor de plafon circular sau patrat cu deschidere circulara ajustabila. Proiectat pentru montajul in plafon sau neincastrat. Evacuare centrifugala debit aer, nu este necesar montajul incastrat in plafon in cazul utilizarii in aplicatii de evacuare a aerului. Temperatura aerului cuprinsa in intervalul+ 10K, -10K. Performante acustice si aerodinamice identice pentru ambele versiuni. adecvat pentru utilizarea in aplicatii de introducere sau evacuare a aerului.
anemostat cu difuzare circulara


difuzor de plafon


difuzor de plafon circular sau patrat. Proiectat pentru utilizarea in incaperi frecventate de un numar mare de persoane. Grup de 24 sau 18 duze amplasate in forma patrata sau circulara in centrul placii frontale a difuzorului, incecuita de o zona perforata. Difuzorul permite inductia unui volum mare de aer si cauzeaza intreruperea minima a esteticii plafonului, asigurand in acelasi timp un debit mare de aer
Difuzor cu fante lineare in 4 directii


Difuzor de aer de plafon cu 4 fante lineare profilate in T.
Difuzor cu jet torbinar


Difuzor cu jet torbinar cu reglaj manual pentru aplicatii de introducere si evacuare aer. Directia evacuarii aerului poate fi modificata pentru a permite fluctuatii in incaperi sau utilizarea divizorilor sau partilor incaperii. Placa frontala a difuzorului este formata din lamele fixe, dispuse radial pentru controlul jetului de aer. Versiunea pentru introducerea aerului este prevazuta cu mecanism de proiectat special pentru ghidarea jetului de aer intern ce nu este inclus in versiunea pentru evacuarea aerului. In acest model, inductia aerului se produce rapid datorita actiuni turbionare de evacuare din unitate, avnd ca rezultat o schimbare rapida a vitezei de introducere a aerului si crearea unei diferente de temperatura.
Difuzor cu jet tourbinar


prevazut cu lamele reglabile pentru controlul jetului de aer. Datorita capacitatii de administrare a unui volum mare de aer, poate fi utilizat in sistemele industriale de conditionare si cele de climatizare.
  Perfect pentru incaperi cu inaltimi mari, fabrici, aeroporturi, tatre, sali de sport sau banci, sau cladiri cu holuri suprafete mari; aceasta poate fi utilizata in incaperi cu inaltime de pana la 3,8 m, cum ar fi salile de conferinte. unitatea se comporta excelent la evacuarea aerului cald de la inaltimi mari.
Difuzor linear cu bile


Ideal pentru utilizarea in birouri cu spatii deschise, sali de clasa si laboratoare. recomandata pentru debit de aer constatnt.
  Adecvat pentru diferente de temperatura a aerului introdus de +12K pana la -10grade K
Difuzor liniar cu fante SLOT


Ideal pentru cazurile in care intre panourile plafonului suspendat raman fante mici cu o latime de maximum 16mm. Recomandat pentru incaperile cu inaltime sub plafon de aproximativ 2,6 pana la 4m. Interval debit de aer recomandat intre 8 si 25 l/s/m. Adecvat pentru diferente de temperatura a aerului introdus de +10 grade K pana la -10 grade K. Datorita caracteristicilor de evacuare stabila a aerului, difuzorul este adecvat pentru utilizarea in sisteme cu cerinte de debit de aer constant sau variabil.
Difuzor linear cu bile


Ideal pentru utilizarea in birouri cu spatii deschise, sali de clasa si laboratoare. Recomandat pentru debit de aer constant.
  Adecvat pentru diferente de temperatura a aerului introdus de 12 grade k pana la -10 grade K.
Difuzor linear cu discuri


Adecvat pentru instalatiile perete in perete. Pentru debit constant sau variabil, aerul introdus poate fi la o temperatura scazuta sau ridicata, cu difuzoare pe orizontala sau pe verticala. Disponibil cu 2 sau 3 randuri de discuri, in lungimi modulare de 900, 1200, 1500 si 1800 mm , sau orice dimensiune personalizata. Unitatea include o placa frontala amovibila a difuzorului cu discuri u o forma aerodinamica.
Grila de ventilatie


Grile dreptunghiulara proiectate penrtu aplicatiile de ventilatie.
Conducta cu duze de ventilatie


Duzele JR asigura faptul ca fiecare duza furnizeaza acelasi debit de aer. Debitul de aer uniform se creaza pentru ca debitul depinde de presiunea totala, nu de presiunea statica.
Trapa de acces plafon


Trapa de plafon ascunsa pentru acces prin plafoane false decorative sau pentru izolare fonica.
Difuzor cu jet


Utilizate in situatiile in care aerul furnizeat trebuie sa parcurga o distanta mare din zona ocupata de persoane, de exemplu : in holuri sau sali de conferinta, in special in cazul in care distributia aerului prin difuzorul de plafon nu este posibila sau practica. Pentru ca aerul cald este directionat inspre partea superioara a incaperii, iar aerul rece inspre partea inferioara a incaperii, duza este proiectata sa se balanseze si roteasca.
Valve circulare


valva circulara in variante pentru introducerea si evcuarea aerului. Disc central rotativ ce determina modificarea debitului de aer.
Clapeta antifoc


Proiectata pentru izolarea automata a compartimentelor in sistemele de ventilatiesi aer conditionat. In functie de tipul aplicatiei, clapetele au clase diferite de rezistenta de foc. Adecvate pentru instalarea in pereti de beton, plafoae si pereti lejeri.
Clapeta antifoc


Proiectata pentru izolarea automata a compartimentelor in sistemele de ventilatie si aer conditionat.In functie de tipul aplicatiei, clapetele au calse diferite de rezistenta la foc. Adecvate pentru instalarea in pereti de beton, plafoane si pereti lejeri.
Grila cu dubla defelctie


Grila cu dubla deflectie pentru admisia si evacuarea aerului.
  Grila nu include registrele de reglaj suplimentare, prin urmare, este proiectata in principal pentru utilizarea in aplicatii individuale. In aplicatiile cu mai multe grile sunt acceptabile mici diferente de presiune, deoarece aceste diferente vor produce volume de aer si viteze inegale ale aerului la iesire. Debitul poate fi reglat prin pozitionarea lamelelor orizontale spate si prin reglarea lamelelor frontale in sen s opus.
Grila gravitationala


Registre de eliberare presiune pentru utilizarea la orificiile de admisie si evacuare in sistemele de aer conditionat. Cand sunt in functiune, debitul de aer din sistem mentine lamelele registrului in pozitia deschis. Cand sistemul nu functioneaza, lamelele se inchid automat, asigurand protectia importiva patrunderii ploiilor, zapezii, frunzelor, a insectelor sau a animalelor mici.
Clapeta de reglaj debit aer


Utilizat pentru reglarea volumului de aer dintr-o retea de conducte. Disponibil intr-o gama de dimensiuni in forma patrata sau dreptunghiulara.
Grila de recirculare aer


Grila de recirculare aer cu jaluzele fixe cu inclinatie la 45 de grade. Finisare standard in culoare alb prin vopsire in camp electrostatic si suruburi vizibile pentru montaj. Fixare cu cleme pe plenumul de racord, sau pe contracadru in cazul montarii in perete. Culori asortate opriona la cerere.
Grila de aspiratie pentru plafon


Grila fixa pentru aspiratie aer din aluminiu, tip placa pentru plafon falscu cadru.
Anemostat arhitectural


Difuzor de plafon zona libera. Patrat, montat in plafon.
Difuzor de plafon


Difuzor patrat de introducere aer pentru aplicatii cu montaj in plafon. Proiectat pentru montaju incastrat in plafoane modulare false sau plafoane false fixe. Capacitate de administrare a debitului de aer ridicat cu prize de masurare fixe si material pentru izolare fonica cu strat superior consolidat.
 
 
CONTACT A&C VENTO S.R.L.

 arata tel , arata mobil
 arata email
 
reclama
powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro

a style="color: #868686; font-size: 10px; font-weight: normal; font-family: Verdana;" title="Magazin online" href="http://www.oceania.ro" target="_blank">Magazin online
 
X